Horeca & Facilitaire Dienstverlening

Maak jij een avond uit tot een succes voor anderen? In de keuken, achter de bar of als gastvrouw of gastheer? Of zorg jij er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt? Dan zijn deze opleidingen misschien wel iets voor jou!

Bekijk aanbod

Filter in onze opleidingen

Filter

Richting:

Niveau:

Soort Opleiding:i

Duur:

Stad:

Alle Horeca & Facilitaire Dienstverlening opleidingen op een rijtje

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

bol niveau 1, Assen | Duur: 1 jaar

Het is je niet gelukt om een diploma te krijgen van het voortgezet onderwijs. En toch wil je graag verder leren omdat je droomt van een bepaald beroep en de opleiding die daarbij hoort. Of omdat je gewoon een …

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

bbl niveau 1, Assen | Duur: 1 jaar

Het is je niet gelukt om een diploma te krijgen van het voortgezet onderwijs. En toch wil je graag verder leren omdat je droomt van een bepaald beroep en de opleiding die daarbij hoort. Of omdat je gewoon een …

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

bol niveau 1, Emmen | Duur: 1 jaar

Het is je niet gelukt om een diploma te krijgen van het voortgezet onderwijs. En toch wil je graag verder leren omdat je droomt van een bepaald beroep en de opleiding die daarbij hoort. Of omdat je gewoon een …

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

bbl niveau 1, Emmen | Duur: 1 jaar

Het is je niet gelukt om een diploma te krijgen van het voortgezet onderwijs. En toch wil je graag verder leren omdat je droomt van een bepaald beroep en de opleiding die daarbij hoort. Of omdat je gewoon een …

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

bol niveau 1, Meppel | Duur: 1 jaar

Het is je niet gelukt om een diploma te krijgen van het voortgezet onderwijs. En toch wil je graag verder leren omdat je droomt van een bepaald beroep en de opleiding die daarbij hoort. Of omdat je gewoon een …

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

bbl niveau 1, Meppel | Duur: 1 jaar

Het is je niet gelukt om een diploma te krijgen van het voortgezet onderwijs. En toch wil je graag verder leren omdat je droomt van een bepaald beroep en de opleiding die daarbij hoort. Of omdat je gewoon een …

Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw

bbl niveau 3, Meppel | Duur: 3 jaar

Gasten ontvangen in een hotel, café of restaurant en hen een plezierig verblijf bezorgen, dat is jouw werk als Medewerker bediening. Je informeert gasten over de gerechten en dranken die op de menukaart staan: je weet veel van de …

Zelfstandig werkend kok (*Topopleiding)

bol niveau 3, Assen | Duur: 3 jaar

Gasten laten genieten van een verrassende en smakelijke lunch, diner of tussendoortje, door jou gemaakt: dat is wat je wilt. In de keuken van een restaurant, hotel, eetcafe, cateringbedrijf of een ziekenhuis of verzorgingsinstelling: maaltijden bespreken met collega’s, taken …

Zelfstandig werkend kok (*Topopleiding)

bol niveau 3, Emmen | Duur: 3 jaar

Gasten laten genieten van een verrassende en smakelijke lunch, diner of tussendoortje, door jou gemaakt: dat is wat je wilt. In de keuken van een restaurant, hotel, eetcafe, cateringbedrijf of een ziekenhuis of verzorgingsinstelling: maaltijden bespreken met collega’s, taken …

Zelfstandig werkend kok (*Topopleiding)

bbl niveau 3, Emmen | Duur: 3 jaar

Gasten laten genieten van een verrassende en smakelijke lunch, diner of tussendoortje, door jou gemaakt: dat is wat je wilt. In de keuken van een restaurant, hotel, eetcafe, cateringbedrijf of een ziekenhuis of verzorgingsinstelling: maaltijden bespreken met collega’s, taken …

Zelfstandig werkend kok (*Topopleiding)

bol niveau 3, Meppel | Duur: 3 jaar

Gasten laten genieten van een verrassende en smakelijke lunch, diner of tussendoortje, door jou gemaakt: dat is wat je wilt. In de keuken van een restaurant, hotel, eetcafe, cateringbedrijf of een ziekenhuis of verzorgingsinstelling: maaltijden bespreken met collega’s, taken …

Zelfstandig werkend kok (*Topopleiding)

bbl niveau 3, Meppel | Duur: 3 jaar

Gasten laten genieten van een verrassende en smakelijke lunch, diner of tussendoortje, door jou gemaakt: dat is wat je wilt. In de keuken van een restaurant, hotel, eetcafe, cateringbedrijf of een ziekenhuis of verzorgingsinstelling: maaltijden bespreken met collega’s, taken …

Kok (*Topopleiding)

bol niveau 2, Assen | Duur: 2 jaar

Gasten laten genieten van een verrassende en smakelijke lunch, diner of tussendoortje, door jou klaargemaakt: dat is wat je wilt. In de keuken van een restaurant, hotel, eetcafé of cateringbedrijf: maaltijden bespreken met collega’s, taken verdelen, voorbereiden, koken, proeven. …

Kok (*Topopleiding)

bbl niveau 2, Assen | Duur: 2 jaar

Gasten laten genieten van een verrassende en smakelijke lunch, diner of tussendoortje, door jou klaargemaakt: dat is wat je wilt. In de keuken van een restaurant, hotel, eetcafé of cateringbedrijf: maaltijden bespreken met collega’s, taken verdelen, voorbereiden, koken, proeven. …

Kok (*Topopleiding)

bol niveau 2, Emmen | Duur: 2 jaar

Gasten laten genieten van een verrassende en smakelijke lunch, diner of tussendoortje, door jou klaargemaakt: dat is wat je wilt. In de keuken van een restaurant, hotel, eetcafé of cateringbedrijf: maaltijden bespreken met collega’s, taken verdelen, voorbereiden, koken, proeven. …

Kok (*Topopleiding)

bbl niveau 2, Emmen | Duur: 2 jaar

Gasten laten genieten van een verrassende en smakelijke lunch, diner of tussendoortje, door jou klaargemaakt: dat is wat je wilt. In de keuken van een restaurant, hotel, eetcafé of cateringbedrijf: maaltijden bespreken met collega’s, taken verdelen, voorbereiden, koken, proeven. …

Kok (*Topopleiding)

bol niveau 2, Meppel | Duur: 2 jaar

Gasten laten genieten van een verrassende en smakelijke lunch, diner of tussendoortje, door jou klaargemaakt: dat is wat je wilt. In de keuken van een restaurant, hotel, eetcafé of cateringbedrijf: maaltijden bespreken met collega’s, taken verdelen, voorbereiden, koken, proeven. …

Kok (*Topopleiding)

bbl niveau 2, Meppel | Duur: 2 jaar

Gasten laten genieten van een verrassende en smakelijke lunch, diner of tussendoortje, door jou klaargemaakt: dat is wat je wilt. In de keuken van een restaurant, hotel, eetcafé of cateringbedrijf: maaltijden bespreken met collega’s, taken verdelen, voorbereiden, koken, proeven. …

Manager/Ondernemer Horeca

bol niveau 4, Emmen | Duur: 3 jaar

In de horeca gaat het erom dat de gasten na hun verblijf met een goed en tevreden gevoel vertrekken. Als manager ondernemer in de horeca is dit je doel. Je hebt oog voor detail, gevoel voor gastvrijheid en schrik …

Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw

bol niveau 3, Assen | Duur: 3 jaar

Gasten ontvangen in een hotel, café of restaurant en hen een plezierig verblijf bezorgen, dat is jouw werk als Medewerker bediening. Je informeert gasten over de gerechten en dranken die op de menukaart staan: je weet veel van de …

Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw

bol niveau 3, Emmen | Duur: 3 jaar

Gasten ontvangen in een hotel, café of restaurant en hen een plezierig verblijf bezorgen, dat is jouw werk als Medewerker bediening. Je informeert gasten over de gerechten en dranken die op de menukaart staan: je weet veel van de …

Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw

bbl niveau 3, Emmen | Duur: 3 jaar

Gasten ontvangen in een hotel, café of restaurant en hen een plezierig verblijf bezorgen, dat is jouw werk als Medewerker bediening. Je informeert gasten over de gerechten en dranken die op de menukaart staan: je weet veel van de …

Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw

bol niveau 3, Meppel | Duur: 3 jaar

Gasten ontvangen in een hotel, café of restaurant en hen een plezierig verblijf bezorgen, dat is jouw werk als Medewerker bediening. Je informeert gasten over de gerechten en dranken die op de menukaart staan: je weet veel van de …

Facilitair Leidinggevende

bol niveau 4, Emmen | Duur: 3 jaar

De facilitaire dienst zorgt ervoor dat grote gebouwen goed gebruikt kunnen worden: dat het gebouw goed schoongemaakt en onderhouden wordt, alles wat stuk gaat gerepareerd wordt en de beveiliging goed geregeld is. Ook de horeca, de catering, het beheer …

Facilitair Leidinggevende

bol niveau 4, Meppel | Duur: 3 jaar

De facilitaire dienst zorgt ervoor dat grote gebouwen goed gebruikt kunnen worden: dat het gebouw goed schoongemaakt en onderhouden wordt, alles wat stuk gaat gerepareerd wordt en de beveiliging goed geregeld is. Ook de horeca, de catering, het beheer …

Gastheer/Gastvrouw

bol niveau 2, Assen | Duur: 2 jaar

Gasten ontvangen in een hotel, café of restaurant en hen een plezierig verblijf bezorgen, dat is jouw werk als Medewerker bediening. Je informeert gasten over de gerechten en dranken die op de menukaart staan: je weet veel van de …

Gastheer/Gastvrouw

bol niveau 2, Emmen | Duur: 2 jaar

Gasten ontvangen in een hotel, café of restaurant en hen een plezierig verblijf bezorgen, dat is jouw werk als Medewerker bediening. Je informeert gasten over de gerechten en dranken die op de menukaart staan: je weet veel van de …

Gastheer/Gastvrouw

bbl niveau 2, Emmen | Duur: 2 jaar

Gasten ontvangen in een hotel, café of restaurant en hen een plezierig verblijf bezorgen, dat is jouw werk als Medewerker bediening. Je informeert gasten over de gerechten en dranken die op de menukaart staan: je weet veel van de …

Gastheer/Gastvrouw

bol niveau 2, Meppel | Duur: 2 jaar

Gasten ontvangen in een hotel, café of restaurant en hen een plezierig verblijf bezorgen, dat is jouw werk als Medewerker bediening. Je informeert gasten over de gerechten en dranken die op de menukaart staan: je weet veel van de …

Gastheer/Gastvrouw

bbl niveau 2, Meppel | Duur: 2 jaar

Gasten ontvangen in een hotel, café of restaurant en hen een plezierig verblijf bezorgen, dat is jouw werk als Medewerker bediening. Je informeert gasten over de gerechten en dranken die op de menukaart staan: je weet veel van de …

Horeca Catering Manager

bol niveau 4, Emmen | Duur: 3 jaar

Als Horeca-Catering Manager heb je de leiding over een afdeling van een hotel, restaurant of instelling. Je werkt mee en afhankelijk van de situatie geef je leiding aan de medewerkers en bewaak je de (financiële) situatie. Daarnaast ontwikkel je …

Horeca Catering Manager

bol niveau 4, Meppel | Duur: 3 jaar

Als Horeca-Catering Manager heb je de leiding over een afdeling van een hotel, restaurant of instelling. Je werkt mee en afhankelijk van de situatie geef je leiding aan de medewerkers en bewaak je de (financiële) situatie. Daarnaast ontwikkel je …

Dienstverlening: Medewerker facilitaire dienstverlening

bol niveau 2, Assen | Duur: 2 jaar

De facilitaire dienst zorgt ervoor dat grote gebouwen goed gebruikt kunnen worden: dat het gebouw goed schoongemaakt en onderhouden wordt, alles wat stuk gaat gerepareerd wordt en de beveiliging goed geregeld is. Ook de horeca, de catering, het beheer …

Dienstverlening: Medewerker facilitaire dienstverlening

bol niveau 2, Emmen | Duur: 2 jaar

De facilitaire dienst zorgt ervoor dat grote gebouwen goed gebruikt kunnen worden: dat het gebouw goed schoongemaakt en onderhouden wordt, alles wat stuk gaat gerepareerd wordt en de beveiliging goed geregeld is. Ook de horeca, de catering, het beheer …

Dienstverlening: Medewerker facilitaire dienstverlening

bol niveau 2, Meppel | Duur: 2 jaar

De facilitaire dienst zorgt ervoor dat grote gebouwen goed gebruikt kunnen worden: dat het gebouw goed schoongemaakt en onderhouden wordt, alles wat stuk gaat gerepareerd wordt en de beveiliging goed geregeld is. Ook de horeca, de catering, het beheer …

Facilitair Leidinggevende

bol niveau 4, Assen | Duur: 3 jaar

De facilitaire dienst zorgt ervoor dat grote gebouwen goed gebruikt kunnen worden: dat het gebouw goed schoongemaakt en onderhouden wordt, alles wat stuk gaat gerepareerd wordt en de beveiliging goed geregeld is. Ook de horeca, de catering, het beheer …