VELDLAAN

Deze locatie ligt centraal in de wijk Angelslo.
Het gebouw is ruim van opzet met grote lokalen en brede gangen.

Je zult hier vooral de jongens en meiden van de sector Zorg & Welzijn vinden. In de afgelopen jaren zijn de skillslokalen allemaal vernieuwd en voorzien van de nieuwste technieken. Zo kunnen we je op deze locatie optimaal begeleiden naar je toekomst als moderne professional in de zorg of het welzijnswerk.

Overal in het gebouw zijn zitjes en nissen om in projectgroepen te werken of om gewoon even gezellig bij te praten. Er is een volwaardige catering waar je tussen de middag een broodje kan halen. In de kantine kun je tafeltennissen en airhockey spelen als je even een break van je werk nodig hebt.

De locatie ligt op een perfecte plek ten opzichte van bijvoorbeeld verschillende sportfaciliteiten en het winkelcentrum. Vanaf het station kan je lopend, maar ook met de bus naar ons toe komen. Als je met de auto, brommer of op fiets komt is er gelegenheid rondom de school om te parkeren.

Wij vinden het belangrijk dat onze locaties overzichtelijk zijn. Daarom is gekozen voor kleinschaligheid en zijn de docentenkamers bij de praktijklokalen. Zo kun je altijd makkelijk bij de juiste persoon binnenlopen voor een praatje, een vraag of een advies.