VAN SCHAIKWEG EMMEN

De locatie Van Schaikweg 98 in Emmen is al jarenlang het gezicht van de techniek opleidingen binnen Drenthe College. In al haar facetten ademt deze locatie techniek. Het gebouw is onderverdeeld in verschillende vleugels waar opleidingen hun ‘eigen’ plek hebben.

De school is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De afgelopen jaren is er al flink geïnvesteerd in de locatie, waardoor er goede theorie- en praktijklokalen zijn. De komende jaren gaat Drenthe College verder met  het vernieuwen zodat het een frisse en moderne school blijft. Onze huiskleur is rood, en dat zie je terug in de vele rode accenten die het gebouw een speels karakter geven. De rest is licht van kleur.

Wij vinden het belangrijk dat onze locaties overzichtelijk zijn. Daarom is gekozen voor een duidelijke indeling van afdelingen per opleidingsgebied. De volgende opleidingsgebieden kun je hier vinden: Media & ICT, Bouw, WEI (Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Installatietechniek) en PAL (Procestechniek, AOT en Laboratoriumtechniek).

Aan de Van Schaikweg vind je vooral techniekopleidingen op niveau 3 en 4.