UBBEKINGEKAMP EMMEN

Deze locatie ligt centraal in de wijk Angelso.
Na een complete make-over in 2013 is het voorzien van alle moderne hulpmiddelen en dus helemaal van deze tijd. Alles is voorzien van frisse kleuren en het interieur is compleet vernieuwd. Ook de ICT is aangepakt zodat je overal een goede internet verbinding en aansluitpunten voor je laptop hebt.

De locatie ligt op een perfecte plek ten opzichte van bijvoorbeeld de naastgelegen sporthal en het winkelcentrum. Vanaf het station kan je lopend, maar even makkelijk met de bus naar ons toe komen. Als je met de auto, brommer of op de fiets komt is er voldoende gelegenheid rondom de school om te parkeren.

Je zult op deze locatie vooral studenten van de sector Economie & Dienstverlening vinden. Dat brengt met zich mee dat op deze locatie een aantal leerbedrijven te vinden zijn; Zo kan je je citytrip ter plekke boeken bij het reisbureau onder leiding van studenten van Toerisme en Recreatie. En organisatiebureau Young Dynamic werkt gedurende het schooljaar aan de organisatie van verschillende evenementen waaronder onze eigen D•Challenge.

Overal in het gebouw zijn zitjes en nissen om in projectgroepen te werken of om gewoon even gezellig bij te praten. Er is een volwaardige catering waar je tussen de middag een broodje kan halen. In de kantine kan je stoom afblazen tijdens een potje tafelvoetballen.

Onze huiskleur is rood, en dat zie je terug in de vele rode accenten die dit gebouw een speels karakter geven.