EMMALAAN EMMEN

Aan de Emmalaan is Drenthe College inwoner van het gebouw van het Hondsrug College. In dit nieuwe gebouw kan je onze opleidingen voor schoonheidsverzorging en kapper vinden.

De locatie ligt op een perfecte plek ten opzichte van bijvoorbeeld verschillende sportfaciliteiten en het winkelcentrum. Vanaf het station kan je lopend, maar even makkelijk met de bus naar ons toe komen. Als je met de auto, brommer of op de fiets komt is er voldoende gelegenheid rondom de school om te parkeren.

Drenthe College heeft, ondanks dat het niet onze eigen locatie is, een duidelijk eigen gezicht binnen het gebouw. Het DC gedeelte is namelijk afgescheiden van de rest van het gebouw  en  herkenbaar gemaakt met  accenten in onze huiskleur rood.

Hier kan je de ruime en moderne praktijklokalen vinden waar we je de vakinhoudelijke praktijklessen geven die je uiteindelijk als vakbekwame professional op de arbeidsmarkt helpen.

De docentenkamers zijn vlak bij de praktijklokalen. Zo kan je altijd makkelijk bij de juiste persoon binnenlopen voor een praatje, een vraag of een advies.