ANNA PAULOWNALAAN EMMEN

De locatie Anna Paulownalaan 1 (Ingang tegenover Van Schaikweg 55) in Emmen is de thuisbasis van de Vakschool Techniek. Hier leer je met veel praktijk een technisch vak. Het gebouw is onderverdeeld in verschillende vleugels waar opleidingen hun ‘eigen’ plek hebben.

De locatie Anna Paulownalaan is ook de vestiging waar DC Start zijn Entree-opleidingen en de Vavo (sprinthavo en sprintvwo) verzorgt.

De school is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De afgelopen jaren is er al flink geïnvesteerd in de locatie, waardoor er goede theorie- en praktijklokalen zijn. De praktijkruimten zijn groot en overzichtelijk, daar kun je tijdens de praktijkuren goed aan het werk. En met allemaal techniek liefhebbers, echte techneuten. Onze huiskleur is rood, en dat zie je terug in de vele rode accenten die het gebouw een speels karakter geven. De rest is licht van kleur.

Binnen de Vakschool techniek kun je op niveau 2 en 3 leren  binnen: ICT,  WEI (Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Installatietechniek) en Transport & logistiek.