AMBACHTSWEG MEPPEL

In Meppel staat een van onze nieuwste gebouwen.

In september 2014 is de eerste lichting studenten van de sectoren Economie & Dienstverlening en Zorg & Welzijn van start gegaan in dit ultramoderne gebouw.

Onze locatie maakt onderdeel uit van onderwijspark Ezinge waar ook andere scholen en een grote sportaccommodatie bij horen. De ligging pal achter het centraal station van Meppel en vlak bij de snelweg maken het makkelijk ons te bezoeken.

Naast een splinternieuwe horeca keuken zijn voor alle opleidingen prachtige praktijklokalen ingericht. Je vindt er bijvoorbeeld naast een sport en spelruimte een ziekenhuis- en verzorgingslokaal met bedden, maar ook een restaurant waar we regelmatig echte klanten mogen ontvangen.

De grote ramen zorgen voor een ruimtelijk gevoel en overal in het gebouw zijn zitjes en nissen om in projectgroepen te werken of om gewoon even gezellig bij te praten. Er is een volwaardige catering waar je tussen de middag een broodje kan halen.

Onze huiskleur is rood, en dat zie je terug in de vele rode accenten die dit gebouw een speels karakter geven. Wij vinden het belangrijk dat onze locaties overzichtelijk zijn. Daarom is gekozen voor kleinschaligheid en zijn de docentenkamers bij de praktijklokalen. Zo kan je altijd makkelijk bij de juiste persoon binnenlopen voor een praatje, een vraag of een advies.